Fijn jullie te zien (2)

Afgelopen zondag gebeurde er een hoop achter de schermen. Dat konden jullie niet zien (zag ik toen ik het terugkeek), maar hebben jullie vast wel gemerkt. We waren extra vroeg gekomen om alles nog eens op een rijtje te zetten. We voelen ons rijk: we hadden nu twee camera’s i.p.v. van één. We waren alles rustig aan neerzetten en instellen, toen we Herbert horen zeggen: ‘ik heb geen beeld!’. Alarm! Na een enorme zoektocht en groeiende stress, bleek het euvel een verloopstukje naar de camera van Daan. Zo’n kabeltje tover je niet zomaar even tevoorschijn, dus dit betekende blijvend geen beeld met die camera. Alles is afgelopen zondag daarom opgenomen met mijn kleine Sony-camera, de peuterversie van de camera van Daan. Hebben jullie het gemerkt? Alles deed het en toen moesten we direct beginnen. Al uitzendend probeerden we de dienst nog op een rijtje te krijgen. Excuus, de kink kan in een klein kabeltje zitten.

Alle berichtjes die jullie ons intussen sturen doen ons heel goed. Hebben we toch het gevoel dat we niet alleen elkaar maar ook jullie ‘gezien’ hebben. Zeker als er een foto meekwam. Da’s toch meer dan vier gestreste mannen een hoop snoeren en één werkende camera.

De berichtjes komen verspreid over vier mensen binnen en dan brengen wij elkaar weer op de hoogte. ‘Konden wij ze maar allemaal zien’, dachten we. Dat bracht Niek er toe om een groep te maken waarvan iedereen die kijkt lid kan worden. Als je de volgende link intypt (op je telefoon!) hoor je ook bij onze groep en kunnen we allemaal met jullie meelezen.

Verder hopen we op jullie Paasgroet voor komende zondag. Bedenk een leuke setting, en breng ons allemaal een Paasgroet. Dat wordt zeer gewaardeerd. ‘Fijn jullie te zien’, dat geldt voor iedereen denk ik. Stuur de resultaten maar naar Daan via zijn mail of via WeTransfer.

We hopen jullie te zien.

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in NGK Ermelo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie