Stille Week in de NGK Ermelo

De komende dagen groeien we als gemeente naar de 1e Paasdag toe. Op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en ook op de morgen van de Paasdag komen we samen.
Dit jaar volgen we het evangelie van Johannes en volgen Jezus door de ogen van de vrouwen. Wees welkom bij onze vieringen!

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie