Jongeren let op: de kerk komt naar je toe ;-)!

‘Jongeren, geloof en kerk’, we hebben hier als kerkenraad en gemeenteleden al heel wat over gesproken de afgelopen tijd. Dat hebben jullie ook in ‘Kerknieuws’ kunnen lezen. Maar mogelijk heb je dat gemist…..en juist daar lopen wij tegenaan, we zitten er vaak helemaal naast als het gaat om contact met jullie te hebben en te weten/horen waar jullie mee bezig zijn en wat jullie bezig houdt. En toch….. vinden we het echt heel belangrijk om te weten hoe het met jullie gaat en wat jullie vinden. We weten namelijk wel dat er veel op jullie afkomt, elke dag moeten jullie keuzes maken en dat valt niet altijd mee. Graag willen we horen hoe het met jullie gaat, wat jullie beweegt, welke rol het geloof en de kerk in jullie leven heeft of juist niet. Kortom een goed gesprek met elkaar! Komende periode kan één van onderstaande praters jullie benaderen voor een goed gesprek, hopelijk staan jullie hiervoor open en zien jullie een goed gesprek wel zitten. We zijn benieuwd!

Tot later!

ds.Wieb Dijksterhuis

Ook namens de andere ‘praters’ (Peter Baas, Yvonne Dekker, Friso van  Hulst, Allon van der Meulen, Annemarie van Voornveld en Joke de Vries)

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in NGK Ermelo. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Jongeren let op: de kerk komt naar je toe ;-)!

  1. Evert schreef:

    Mooi initiatief, we zullen voor alle praters en luisteraars bidden voor openheid en wijsheid.
    Evert en Joke

Geef een reactie