Een stoel in de hemel? Zondag 29-4

Een stoel in de hemel - Luk 16, 19-31 (2e)Wat is eigenlijk jouw idee bij de hemel? Een plek boven de wolken; bij God zijn of meer symbolisch? Tegenwoordig geloven niet veel mensen meer in de hemel, zoals je dat regelmatig in de krant kunt lezen en via de media kunt zien en horen.
Wat lezen we in de Bijbel over de hemel?
Is die een beloning voor mensen die goed geleeft hebben? Morgen horen we de Heer Jezus zelf over de hemel. Daarover kun je in Lukas 16, 19-31 lezen.

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie