Pasen 2018

Marcus 16, 1-8 Geloof, hoop en liefdeMorgen de Paasviering in de gemeente van de NGK Ermelo.

Op Paasmorgen beginnen we om 7:30  uur op de begraafplaats aan de Varenlaan met een zonsopkomstviering. Te midden van hen die ons zijn voorgegaan willen we lezen en zingen over de opstanding van onze Heer en de toekomst die we verwachten omdat Hij de dood overwonnen heeft!

Voor wie 7:30 uur uur te vroeg is, is er gelegenheid om om 8:45 aan te haken. Dan start in de kerkzaal een gezamenlijk ontbijt, waarvoor iedereen lekkere gerechten mee mag brengen. n

Dan volgt om 10.00 de feestelijke kerkdienst, geleid door Ds. Wieb Dijksterhuis waarin we vieren dat de Heer waarlijk is opgestaan!

Na de dienst willen we samen koffiedrinken, natuurlijk met allerlei lekkers door iedereen meegebracht.

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie