Goede Vrijdag 2018 – ‘INRI’

Op deze Goede Vrijdag vervolgen we de bijeenkomst die we op Witte Donderdag begonnen. We keren in gedachten terug naar Golgotha, naar onze Heer Jezus aan je het kruis. Maar wat zien we daar eigenlijk? Is het een dieptepunt in Jezus’ leven op aarde of juist het hoogtepunt? Vind je dit een rare vraag? Vraag je dan eens af welke afbeelding van Jezus je het meest tegenkomt om je heen? Waarom is dat?

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie