Zondag 11 maart a.s. Bidzondag

IMG_9642Volgens NGK-Ermelo traditie vieren wij onze biddag op de zondag. Komende zondag, wel te verstaan. Als jij God een vraag zou mogen stellen, wat zou je Hem dan willen vragen? Voor jezelf, of voor anderen, voor deze wereld?

En wat is je gevoel erbij? Is het vol verwachting of eerder ‘het kan nooit kwaad!’ of misschien nog weer heel anders. Wat verwacht je eigenlijk van je gebed?

De preek zondag gaat uit van 2 Kon. 4, 1-7, de geschiedenis van de weduwe in nood die die hulp zoekt bij de profeet Elisa. Dat dit niet alleen gebeurde in de tijd van Elisa kun je lezen in wat de Heer Jezus deed in Marcus 7, 24-30. De reactie is in beide gevallen gelijk.
Wees welkom!

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in NGK Ermelo, Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie