Zondag 4-2 Jezus’ charisma

Marcus 1, 21-29 - Preek - NGKE - 4-2-2018 Jezus_ charismaDit bijbelgedeelte (Marcus 1, 21-28) gaat over het gezag waarmee Jezus’ spreekt!
Betekent dat nu dat Hij een charismatische spreker was? Of moet je dat toch anders zien? Wat zou je zien en horen als je er bij geweest was? Als Hij nu ergens opgetreden had, zou dan iedereen wel naar Hem moeten luisteren? Wees welkom!

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw en vier kinderen. Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht werd geplaatst in Preken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s