Zondag 4-2 Jezus’ charisma

Marcus 1, 21-29 - Preek - NGKE - 4-2-2018 Jezus_ charismaDit bijbelgedeelte (Marcus 1, 21-28) gaat over het gezag waarmee Jezus’ spreekt!
Betekent dat nu dat Hij een charismatische spreker was? Of moet je dat toch anders zien? Wat zou je zien en horen als je er bij geweest was? Als Hij nu ergens opgetreden had, zou dan iedereen wel naar Hem moeten luisteren? Wees welkom!

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie