Voel jij je geroepen? Mar. 1, 14-20?

Van sommige mensen weten we heel precies te vertellen wat hun roeping in het leven is. En als je de sociale media mag geloven, is het voor veel mensen belangrijk om te weten wat hun speciale taak in het leven is. ‘In onze bijbel gaat het ook vaak over ‘roeping’. Hebben die twee met elkaar te maken? Voel jij je geroepen?

Het zijn onze keuzes die laten zien wie we werkelijk zijn,
veel meer dan onze talenten.

De preek is hier na te lezen, nog eens te beluisteren en de presentatie kun je hier doorbladeren.

Mar. 1, 14-20 - preek - NGKE - 21-1-2017 Voel jij je geroepen?

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie