Dagen tellen (Psalm 90)

Onze middagdienst is deze zondag ook onze Oudejaarsdienst. Op deze dag tellen we de tijd nadrukkelijker dan anders. ‘Dagen tellen!’ is dan ook het thema van onze dienst. We nemen Psalm 90 daarbij als richtlijn.

In de dienst is er ook een Muzikaal Meditatief Moment. We luisteren naar Aequale nummer 1 van Bruckner in een arrangement van ‘onze’ Lotte Versluis.

maxresdefault

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie