1. Twijfel gewoner dan je denkt

De eerste avond hebben het over twijfel gehad. Die is voor gelovigen niet zo uitzonderlijk als je zou denken. Veel gelovige, ook heel bekende, hebben last van twijfels. Misschien hoort twijfel wel bij geloven.
De presentatie kun je hier nog eens zien

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Geloofsgesprekken, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie