‘Een ongelofelijk verhaal’ als Kerstcadeau

Vecht-Gospelfesival-Dalfsen-juni-2013-3

We zijn meer van Sinterklaascadeau’s dan van pakjes onder de Kerstboom. En dat is een mooie Nederlandse traditie.
Maar ik wil deze keer toch jullie aandacht  vragen voor een kerstcadeau.
Een geschenk met Kerst voor een vriend, vriendin, familielid of collega die ons Kerstverhaal niet zo kent. Stel je eens voor dat jij ze dat dan toch kunt geven en dat ze er vast best blij mee zijn. Want het is alleen al prachtig ingepakt.
Je hoeft het niet zelf uit te zoeken, te kopen en in te pakken. Dat hebben wij voor jullie gedaan en we doen er ook nog chocolademelk en kerstkransjes bij. Je hoeft het alleen maar persoonlijk te geven. Want wíj kennen die vrienden, familie en collega’s natuurlijk niet.

Op Kerstavond komt namelijk het Gospelkoor Return bij ons (NGK De Ontmoeting) optreden. In hun liederen, verbonden met het verhaal van Maria, de Herders en de Wijzen kun je het Kerstverhaal horen. ‘t Is een ‘meezingavond’, zo nu en dan mag je ook zelf zingen met het koor. Een leuke gelegenheid om eens heel anders met je vrienden, collega’s en familieleden het verhaal van Kerst mee te maken en erover door te kunnen praten. Wel fijn als je er dan zelf ook bij bent natuurlijk! En zeg nou zelf, het Kerstverhaal is toch het mooiste dat je iemand kunt geven met Kerst?

Daarom, wees op 24 december a.s., met je collega’s, vrienden en familie, van harte welkom in het Johannes Fontanus Collega (Wethouder Rebellaan 135). De avond start om 21.00 uur.

 

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Kerst, missionair. Bookmark de permalink.

Geef een reactie