Preekpoolen (3)

De preek van vorige week over ‘Jozef en zijn broers’ is tot stand gekomen dank zij de inbreng van preekpoolers vorige week dinsdag. Het waren juist hun indrukken die mij bemoedigden om deze richting in de preek te kiezen.
Denk niet dat je geen bijdrage kunt leveren. Er wordt geen diepgravende uitleg van je gevraagd. Maar gewoon de eerste indruk zoals jij die krijgt bij het lezen van de tekst. Waar raakt de tekst je in je gevoelens, waar heeft de tekst een raakpunt met je dagelijkse leven. Komende maandag proberen we elkaar nu eens op een morgen te ontmoeten, helemaal aan het begin van het preekproces. Doe je mee! Je inbreng wordt zeer gewaardeerd. Meld je aan via WhatsApp of het formulier hieronder. Een rechtstreeks berichtje is ook mogelijk. Heb je al eens eerder meegedaan, geen probleem je bent welkom.

Hieronder het rooster nog eens
 

DatumTekstOnderwerpDeelnemersBijzonderheden
3.10 (ma)Mar. 10 17-27Een rijke man komt bij Jezus(5) 
11.10 (di)Mar. 10 46-52BartimeĆ¼s kan weer zien(5)Jongerendienst – Spring

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie