Preekpoolen (22) Wie?

Zoals je ziet: weer een weekje pauze en dan een morgenbijeenkomst. Het zal in de zondag na Hemelvaart gaan over het beruchte ‘Gouden Beeld’.
Wat een volk, dat volk Israël! Hoe bestaat het: de ene week hoor je de Tien Geboden van God aan en even daarna doe je iets heel anders en maak je toch een beeld van God. Of zijn wij niet heel veel anders?

Ik ben benieuwd en hoop je te ontmoeten. Deze keer ‘s morgens. Stuur me even een berichtje, dan stuur ik de link.

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie