Zondag 13-10 – ‘Safe’ – wijkzondag

Zondag 13 oktober is een zgn. ‘wijkzondag’. Dat wil zeggen dat er deze zondag een praatplan met de preek meegeleverd wordt om het onderwerp van de preek te kunnen bespreken in de wijk
De preek gaat deze keer uit van het ‘reisverhaal’ in Handelingen 27: Paulus per schip op weg naar Rome. Uiteindelijk kun je zeggen dat ze allemaal veilig aankomen, maar voordat het zover is maken ze heel wat mee. Je vraagt je af: ‘wat speelt hier nu eigenlijk op de achtergrond mee?’

Beluister de preek, of lees die nog eens. De presentatie is hier terug te vinden.

Het ‘Praatplan’ voor de bespreking op de wijkkring is hier te downloaden


Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zondag 13-10 – ‘Safe’ – wijkzondag

  1. Pingback: Zondag 13-10: 'Safe' - wijkzondag + Praatplan - NGK Ermelo - Harderwijk - Putten

Geef een reactie