Geheim! zondag 24-6 a.s. doopdienst

1 Kor. 2, 6-9 - preek - NGKE - 24-6-_18 ‘Geheim!_ (doop Jochem Starreveld)‘Eerst zien dan geloven!’ Ik heb dit zo vaak horen zeggen, dat je bijna zou gaan denken dat dit de norm is. Soms is het ook een verstandige regel om te hanteren in de omgang tussen mensen. Maar als je het op God toe gaat passen is het dan ook verstandig of juist onverstandig om zo met God om te gaan? Van God zie je immers ook veel niet, maar is het er daarom niet? Deze zondag gaat het vanuit 1 Kor. 2, 6-9 over ‘Gods verborgen en geheime wijsheid’, die iets moois is, maar die je niet kunt zien. Toch is ze voor ons bestemd, ook voor Jochem Starreveld, hij wordt zondag a.s. gedoopt. Wees welkom in ons midden.

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie