Huisbezoekwijzer 2009/10

Hieronder een ‘praatpapier’ om thuis en in de kringen door te praten over het jaarthema.
Hoewel in de eerste plaats bedoeld voor de huisbezoeken kan het verder natuurlijk ook het gesprek dienen.
(Is het plaatje te klein? Klik er dan even op voor een vergroting)

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Instructie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie