De Uitnodiging

Al een hele tijd geleden hebben jullie de uitnodiging voor het gemeenteweekend gehad.

Maar op dat weekend wil ik jullie herinneren aan een uitnodiging die jullie al veel eerder hebben ontvangen. Zondagmorgen zal ik daar meer over zeggen. Je hebt van die uitnodigingen waarvan het lezen alleen al je verrast en je enthousiast maakt. Dit is zo’n uitnodiging.

Tot vanavond (of tot zondag!)

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie