Goed nieuws! Marcus 1, 1-11- Jeugddienst

Goed nieuws! Dit is de eerste jeugddienst dit jaar. En er komen in iedere geval nog vier voor de zomer. Nou daar zijn we wel aan toe! We hebben elkaar zo lang niet gezien. We hopen natuurlijk dat dit allemaal gewoon door kan gaan. Zondag is de eerste dienst en schrijf alvast maar op 6 maart de tweede.

We beginnen ook met goed nieuws. Dat zijn de eerste woorden uit het bijbelgedeelte waaruit we deze zondag gaan lezen: Marcus 1: 1 “Hier begint het goede nieuws over Jezus Christus, de Zoon van God.” En dan gaan het verhaal verder over de woestijn, over Johannes de Doper, over Jezus uit Nazareth en over God uit de hemel. Verder horen over een ‘boodschapper’, ‘schoenen’ en een ‘duif’. Begrijp jij waarom dit goed nieuws is? Ik ben benieuwd. We gaan het er zondag verder over hebben. En jij kunt zelf meedoen…
Ik hoop jullie zondag (weer) te zien! We beginnen om 10:00 uur. Geef je wel even op!

Over Wieb Dijksterhuis

Predikant met Groningse wortels die sinds 2000 in het midden van land woont, samen met zijn vrouw. Hun vier kinderen wonen inmiddels tussen Ermelo en Hasselt (BE). Van 2006-2016 predikant in NGK de Ontmoeting (Voorthuizen-Barneveld). Vanaf 31 januari 2016 de voorganger van de NGK van Ermelo, een warme gemeente tussen de randmeren en de Veluwse bossen. Zijn roots blijven hoorbaar en merkbaar. Hij kan het niet helpen de wereld 'toch' vanuit een Gronings standpunt te blijven bezien.
Dit bericht is geplaatst in Preken met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Goed nieuws! Marcus 1, 1-11- Jeugddienst

  1. Pingback: De roeping van Christus #1 – Belgische Broeders In Christus

Geef een reactie